Interiors

Five Stones Condominium
Petaling Jaya, Malaysia
Five Stones positions itself as the new iconic community living in SS2, Petaling Jaya that radiates a natural pastoral allure with its charming tranquil locale and community living experience. The residential development comprises of five condominiums towers surrounding a half and acre rich garden landscape; with a combination of high rise units and comfortable low rise villas.

The design elements acquire a delicate dimensional understanding between the walls, windows and indoor-outdoor connections that allows the design to include scenic surroundings as part of the interior décor. This can be seen all throughout the foyers, living spaces, garden and walkways; the water play area, multipurpose studio and gym facilities.

Matching graphic wall of forest trees were set perpendicular to the lifts areas of each condominium block; artistically placed to bring in the serene and idyllic feel into the foyer. Natural materials such as flamed granite and beautiful white oak adorn the floorings in the public areas as well as the wide garden walkways embracing a sustainable and ecological presence into the residential landscape.

Each residential unit amplifies the spacious comfort that accentuates the living pleasures of a landed property. Having a different design approach from the conventional residential layout it has a placement of four units to a floor whilst providing each unit the luxury of a corner unit. Simplicity in design and wide open public spaces is the key in encouraging a communal residential lifestyle that is beyond the mere enclosed neighbourhood developments.

The interior and exterior setting is cleverly synchronised with perfect liquidity of space that magnifies the source of natural light, high ceilings and contemporary pendant lights as well as good air circulation into these living spaces. It stylish interior décor has a collected mixture of sheer curtains, pastel and warm colours with a crisp contemporary infusion of steel as well as wooden elements.

With a stylish interior flavour, the kitchen décor creates a cool and classy vibe that highlights an uncluttered facility. Thoughtful spatial planning further promotes a smooth interaction between the kitchen and the living area.

The living hall has a wide angle view to the sky and modern day furnishing that makes out the fundamentals of family living. The wide horizontal balcony advertises a relaxed café seating looking onto the city skyline.

A continuous flow of sight form the living hall to the horizontal balcony takes up full advantage of natural light and fresh cool breeze into the interior space.

ISO Moody